Vildsvin rör sig alltid i flock

Hannah Lutz läser ur sin debutroman, och pratar om skrivande och längtan i Ekenäs bibliotek den 10.4 kl. 18.
 

Göran Schildts sju liv

En utställning med Göran Schildts böcker och bildmaterial finns på biblioteket under hela mars månad.
Välkommen!

Sagostund

Foto: Anita Valtonen

Sagostunder på svenska hålls andra tisdagen i månaden på Ekenäs bibliotek, i Tornet på barnavdelningen kl. 16:30-17:00. För barn från 3 år.

10.1 Om natten
14.2 Vändagssagor
14.3 Äta litet och äta stort
11.4 Bockarna Bruse
9.5 Våryra

Bibliotekets boksällskap i Karis träffas måndagen den 24 april 2017 kl. 14.30 på biblioteket i Karis.

 

Vi diskuterar då boken Ut och stjäla hästar av Per Petterson

 

Mera information ger Barbara Rosenqvist-Pettersson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

eller Karis bibliotek tel. 019-2892970 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Påverka urvalet  Lukas-biblioteken tar i bruk en ny tjänst som låter användarna vara med och påverka urvalet av material till biblioteken. På sidan osva.btj.fi/Lukas finns listor, från vilka du kan önska vad biblioteken ska köpa in. Du loggar in med ditt lånekortsnummer och samma PIN-kod som till webbiblioteket.

 Suuri lukuseikkailu - Läsäventyr Raseborgs stadsbibliotek deltar i den nationella satsningen Det stora läsäventyret som är en del av Finland100-programmet. Vi har valt temat ”Läsa tillsammans” och kommer under året att satsa på högläsning och stöd för läsning i hemmen. Mer info om kampanjen och evenemang kommer senare.

Like it? Share it!