Raseborgs stad söker en avdelningsöverläkare för hälsovårdscentralens bäddavdelning.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är i Finland legitimerad läkare med specialisering. Erfarenhet av primärhälsovård och ledarskapserfarenhet räknas som merit. Du har utmärkta kunskaper i det ena och goda kunskaper i det andra inhemska språket. Vi förväntar oss att du har social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att du ser positivt på nytänkande och förändring.
Till arbetsbilden hör ansvaret för vården på bäddavdelningen samt handledning av yngre läkare på avdelningen. Även utvecklandet av effektiverad hemvård i samarbete med överläkaren för äldreomsorgen hör till arbetsbilden. Prövotiden är 6 månader.

Raseborgs stad söker en biträdande överläkare för den öppna hälso- och sjukvårdsmottagningen.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är i Finland legitimerad läkare med specialisering. Erfarenhet av primärhälsovård och ledarskapserfarenhet räknas som merit. Du har utmärkta kunskaper i det ena och goda kunskaper i det andra inhemska språket. Vi förväntar oss att du har social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att du ser positivt på nytänkande och förändring. Prövotiden är 6 månader.

Raseborgs stad söker två närvårdare till Mariahemmet.

Behörighetskrav: Närvårdare eller motsvarande tidigare utbildning, med intresse för äldreomsorg och rehabilitering.
Språkkunskap: Goda kunskaper i det ena inhemska språket och nöjaktiga i det andra förutsätts.
Vi förväntar oss att du har social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att du ser positivt på nytänkande och förändring.
Lönesättning enligt AKTA och arbetsvärdering. Prövotid 6 månader.

Vi söker undervisningspersonal till Seminarieskolan:

  • 1 klasslärare för tiden 08.01.2018 – 02.06.2018

Tjänsten lediganslås att sökas senast 12.12.2017 kl. 16:00, ansökningarna inlämnas elektroniskt via careers.raseborg.fi. Där finns mera information om vad vi kan erbjuda samt om våra förväntningar av den sökande.
Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Raseborgs stad söker en fysioterapeut för ett vikariat. Anställningen kan börja enligt överenskommelse och pågår till 12.11.2018, med eventuell förlängning.

Till fysioterapeutens uppgifter hör bl.a. bedömning av grovmotorik hos barn, (re)habilitering, hållningsgranskningar samt handledning av fysisk aktivitet hos barn i växande ålder. Arbetet som fysioterapeut i Raseborg är mångsidigt och sköts i nära samarbete med de övriga terapeuterna inom rehabiliterande verksamhet. Fysioterapeuterna är en del av ett mångproffessionellt rehabiliteringsteam.

Like it? Share it!