Raseborgs stad söker två socialarbetare inom barnskyddet till enheten barn- och familjetjänster.

Teamet består av en socialarbetare, tre socialhandledare och kanslipersonal. Kom med och utveckla den sociala servicen i Raseborg! Vi erbjuder ett meningsfullt, omväxlande och utmanande arbete.

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.

Vi söker för fortlöpande tjänsteförhållande en

STADSDIREKTÖR

Vi söker dig som har en helhetssyn, tänker långsiktigt och driver utvecklingsfrågor. Du är förändringsorienterad och kreativ i rollen som ledare. Du förväntas arbeta aktivt och upprätthålla dialog med personal, beslutsfattare och invånare. Du ska vara initiativrik och orädd.

Du stöder det politiska och leder det operativa arbetet genom att vara öppen och utåtriktad. Du jobbar i och skapar olika nätverk. Du leder det utmanande arbetet att balansera stadens ekonomi. En viktig del av din uppgift är att samarbeta konstruktivt med näringslivet för att bidra till tillväxt och utveckling.

Vår nuvarande stadsdirektör tar sig an nya utmaningar och den nya stadsdirektören tillträder enligt överenskommelse.

Vi söker undervisningspersonal till de svenskspråkiga grundskolorna och Ekenäs gymnasium. Tjänsterna lediganslås att sökas senast 5.5.2017 kl. 16:00, ansökningarna inlämnas elektroniskt via careers.raseborg.fi. Där finns mera information om vad vi kan erbjuda samt om våra förväntningar av den sökande.
Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Raseborgs stad söker personal till avdelningen för äldreservice:

1. En sjukskötare till vård i hemmet (Ekenäs)
2. En sjukskötare till vård i hemmet (Karis)
3. Två närvårdare till vård i hemmet (Ekenäs)
4. Två närvårdare till vård i hemmet (Karis)
5. En närvårdare till vård i hemmet (Pojo)

Like it? Share it!