Raseborgs stad söker en hälsovårdscentralläkare med placering i första hand på HVC bäddavdelning.

HVC bäddavdelningen är en kortvårdsavdelning under ständig utveckling. Avdelningen har 40 platser och en stor omsättning av mångsjuka patienter. Som seniorstöd finns överläkaren för äldreomsorgen. Avdelningen ligger intill HNS Raseborgs sjukhus, som vi har ett gott samarbete med.


Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker en läkare som är behörig att verka som legitimerade läkare i Finland. Erfarenhet av primärhälsovård räknas som merit. Du har goda kunskaper i det ena och nöjaktiga kunskaper i det andra inhemska språket. Vi förväntar oss att du har social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att du ser positivt på nytänkande och förändring. Prövotiden är 6 månader.Lön enligt specialiseringsstatus med ett så kallat Raseborgstillägg på 400 €/månad. Du kan även lämna ett löneanspråk.
Om du bor i huvudstadsregionen kan vi erbjuda dig gratis pendlingsmöjlighet.
Vi erbjuder vid behov språkkurser under arbetstid.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta överläkare för äldreomsorgen Solveig Lundqvist, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., tfn 019-289 3057, eller tf. chefsläkare Anne Pietinalho, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., tfn 019-289 2233.

Ansökan
Ansökningarna görs elektroniskt via stadens hemsida. Ansökningstiden går ut 19.10.2017 kl. 15.00. Länk till den elektroniska ansökningsblanketten och anvisningar hittar du här: http://careers.raseborg.fi . Välkommen till Raseborg!

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Like it? Share it!