Raseborgs stad är en dynamisk och livskraftig stad i Västra Nyland. Staden har en enastående natur, ett rikt kulturarv och är belägen nära huvudstadsregionen. Raseborg är en tvåspråkig stad med ca 28 000 invånare. Inom den småbarnspedagogiska verksamheten och förskolan har vi idag ca 1 150 barn och en personal på ca 280 personer.


Till Raseborgs stads småbarnspedagogik rekryteras en daghemsföreståndare.

Vi söker dig med intresse för att leda och utveckla en kvalitativ småbarnspedagogik tillsammans med oss.

Ansvarsområdet omfattar två daghem: Kila daghem och Svartå daghem. Du fungerar som närförman för personalen på daghemmen, leder det pedagogiska arbetet och ansvarar för enhetens budget.

 

Vi förutsätter behörighet för barnträdgårdslärare i enlighet med L272/2005 § 7 och lämplighet för uppgiften. Erfarenhet av småbarnspedagogisk verksamhet och/eller förskoleverksamhet. Språkkrav är utmärkta kunskaper i finska eller svenska och goda kunskaper i det andra inhemska språket. ADB kunskaper krävs.

Ansökningstiden går ut den 27.11.2017 kl. 15.00.

Mera information om tjänsten ger chef för småbarnspedagogik Charlotte Lindh, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., tfn 019 289 2150.

Länk till den elektroniska ansökningsblanketten och anvisningar hittar du här: careers.raseborg.fi.

 

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Like it? Share it!