Välkommen med och utveckla den sociala servicen i Raseborg. Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och utmanande jobb. Avdelningen social service består av barn- och familjetjänster, vuxensocialarbete, handikappservice och invandrartjänster.

Vi söker en vikarie för socialhandledare till vuxensocialarbete för tiden 1.2.2018-31.1.2019. Teamet består av fyra socialarbetare, en socialhandledare, en förmånshandläggare och kanslipersonal. Den socialhandledare som söks kommer att jobba med klienter både självständigt och i par med socialarbetare.

Behörighetskrav: socionom YH (enligt lagen om behörighetsvillkoren för yrkesutbildad personal inom socialvården 817/2015), samt goda kunskaper i svenska och finska.

 

Vi söker dig som är energisk och trivs med teamwork och klientkontakter. Vi förväntar oss att du har social kompetens, kan fungera flexibelt, har förmåga att ta eget ansvar, ser positivt på nytänkande och att du ser fram emot att vara med och utveckla vår verksamhet som står inför förändring.

Arbetet är systematiskt och långsiktigt socialarbete som utförs i mångprofessionella nätverk. Tidigare arbetserfarenhet inom psykosocialt vuxensocialarbete och arbete med ungdomar räknas som merit.

Lönesättning enligt AKTA. Prövotid 6 månader.

Mera information ges av teamets förman Susann Forstén, tfn 019-289 2252, epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Ansökningarna görs elektroniskt via stadens hemsida. Ansökningstiden går ut 24.1.2018 kl. 15.00. Länk till den elektroniska ansökningsblanketten och anvisningar hittar du här: http://careers.raseborg.fi.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Like it? Share it!