Vi söker för fortlöpande tjänsteförhållande en social- och hälsovårdsdirektör.

Vår nuvarande social- och hälsovårdsdirektör tar sig an nya utmaningar och den nya social- och hälsovårdsdirektören tillträder enligt överenskommelse.

Social- och hälsovårdssektorn omfattar uppgiftsområdena sektorns ledning, social service, äldreservice, hälsovårdstjänster och sysselsättningstjänster samt ansvar för samarbetet med specialsjukvården och specialomsorgen. Sektorn har ca 700 anställda och en årlig budget på ca 100 m€. Social- och hälsovårdsdirektören är föredragande i social- och hälsovårdsnämnden.   

Behörighetsvillkor för social- och hälsovårdsdirektör är lämplig högre högskoleexamen, förtrogenhet med sektorn, goda ledaregenskaper samt god förtrogenhet inom kommunalförvaltning. För tjänsten krävs goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska och svenska. Andra språkkunskaper räknas som merit.

 

Vi söker dig som har en helhetssyn, tänker långsiktigt och driver utvecklingsfrågor. Du är förändringsorienterad och kreativ i rollen som ledare. Du förväntas arbeta aktivt och upprätthålla dialog med personal, beslutsfattare, invånare och berörda intressegrupper. Du ska vara initiativrik och orädd.

Ett godtagbart läkarintyg ska inlämnas innan tjänsten tillträds. Prövotid på 6 månader tillämpas.

Vi erbjuder ett intressant och utmanande arbete i en ung stad med stor utvecklingspotential.

Sänd in din ansökan med löneanspråk senast den 5.3.2018 kl. 12.00. Ansökningarna görs elektroniskt via stadens hemsida på adressen: http://careers.raseborg.fi

Frågor kan riktas till Source konsult Jonna Ramm-Schmidt tel: 050 559 9940 eller per e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats. 

Like it? Share it!