Uppgiftsbeskrivning:
Raseborgs stad söker en controller till ekonomiavdelningen i fortlöpande tjänsteförhållande. 

Vi kan erbjuda dig ett självständigt arbete och utmanande arbetsuppgifter inom staden.


Ansvarsområden:
Som controller är du enhetschef för ekonomiavdelningen och leder arbetet på avdelningen. Till ditt arbete hör uppgifter inom ramen för för budgetering, bokslut och rapportering. Du ansvarar för stadens interna kontroll innefattande implementering, processbeskrivningar, kontroll och rapportering. Du leder stadens controllerteam och tillsammans med teamet utvecklar du system och funktioner.

 


Kvalifikationer och erfarenhet:
Behörighetskrav för tjänsten är lämplig högre högskoleexamen, utmärkta kunskaper i det ena och goda kunskaper i det andra inhemska språket. Erfarenhet av kommunal förvaltning och förmansuppgifter räknas som merit. 


Personliga egenskaper:
Du är en person med god samarbetsförmåga, är flexibel och har goda sociala färdigheter. Du har förmåga att se helheter och är noggrann i ditt arbete.  

 

Övriga uppgifter:
Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Arbetet inleds enligt överenskommelse och placeringsstället är koncerntjänster/ekonomiavdelningen.

Lön enligt AKTA.

Prövotid 6 månader.


Kontaktuppgifter:
Om du har frågor är du välkommen att kontakta stadskamrer Thomas Karlsson, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tfn 019 – 289 2070, stadssekreterare Thomas Flemmich, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tfn 019-289 2100.

Ansökningarna inlämnas elektroniskt via careers.raseborg.fi
Ansökningstiden går ut 28.2.2018 kl. 15:00

Välkommen med din ansökan.