Arbeta, bo och bygg i trivsam tvåspråkig miljö halvvägs mellan Helsingfors och Åbo med bra kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Hitta dig ett eget smultronställe i Raseborg.

Staden har i dag omkring 29 000 invånare, varav ca 66 procent är svenskspråkiga och ca 31 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Varför inte bygga bo här du också?

Är du intresserad av att köpa tomt i Raseborg? Bekanta dig i så fall med tomtbörsen här. I tomtbörsen presenteras lediga tomter och tomternas prisnivå i dag. Information om företagstomter ger Roger Nyberg, tfn 019 289 3821, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Söker du kanske bostad i staden?

Behöver du allmän information om att bygga och bo? 
Allt du behöver veta om byggnadstillsyn hittar du här. Bekanta dig med ansökningsguiden som berättar om byggnadslov, undantagstillstånd och avloppsvattenhantering i ett nötskal.

Staden är den största arbetsgivaren och har ca 1 800 anställda. Du hittar Raseborgs stads lediga jobb på webben.
 
Hur rör du dig i staden? Information om kollektivtrafikförbindelser och biljetter hittar du här.

Om du nyligen flyttat till Raseborg vill du kanske veta mer om serviceutbudet i staden. I denna guide presenteras service och tjänster för kommuninvånare. Raseborg arbetar även med att göra staden till en barnvänligare kommun

Vill du veta mer om Raseborgs stad? Följ oss på Facebook och på Twitter.